Eija Taubert

Tällä hetkellä Kelan kuntoutuspsykoterapiapaikat ovat täynnä.

Kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti YET (Kela, Valvira)
YTM, PsM, psykologi
Psykofyysisen psykoterapian peruskoulutus
Yhteystiedot: puh. 045 8476008
sähköposti: eija.taubert (a) psykoterapiatalo.fi


Olen yksi Psykoterapiatalon perustajista. Työelämässä olen toiminut monenlaisissa tehtävissä erityisesti sosiaali- ja terveysalalla. Psykologin työssä asiakkaitani ovat olleet pääasiassa nuoret ja aikuiset.
Työskentelen Psykoterapiatalossa psykoterapeuttina ja minulta voi varata aikoja lyhyemmille käyntijaksoille tai pitkään psykoterapiaan. Terapiatyössä pidän tärkeänä hyvän ja tasavertaisen yhteistyösuhteen muodostumista asiakkaan kanssa. Terapiassa tarkastellaan yhdessä asiakkaan kanssa erityisesti hänen tärkeimpiä ihmissuhteitaan lapsuudesta lähtien ja pohditaan niiden vaikutusta ongelmallisten ajattelu-, tunne- ja toimintamallien syntymiseen. Muutokseen pyritään parantuneen itsehavainnoinnin avulla.

Koulutukseni sekä työ- ja elämänkokemukseni myötä minulle on kehittynyt laaja-alainen ymmärrys erilaisista elämän ilmiöistä sekä ihmisistä ja työskentelen mielelläni monenlaisten ihmisten kanssa. Kognitiivis-analyyttinen psykoterapiasuuntaukseni soveltuu laajasti erilaisista mielenterveys- tai ihmissuhdeongelmista kärsiville.