Heidi Losoi

Psykoterapeutti (Valvira)
PsT Neuropsykologian erikoispsykologi

sähköposti: heidi.losoi (a) psykoterapiatalo.fi

Olen koulutukseltani psykoterapeutti (KKT) sekä neuropsykologian erikoispsykologi (PsT). Minulle voit varata ajan yksittäisille keskustelukäynneille, psykoterapiaan tai neuropsykologiseen kuntoutukseen.

Psykoterapeuttina käytän työssäni kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) periaatteita ja tutkitusti toimivia menetelmiä. Psykoterapiaan hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi masennus, ahdistuneisuus, työssä tai opinnoissa uupuminen, pelkotilat, paniikkihäiriön oireet, univaikeudet tai traumaattiset kokemukset. Terapiassa pyritään parantamaan elämänlaatua esimerkiksi oppimalla uusia toiminta-, tunteensäätely- ja ajattelutapoja. Hoidon suunnittelu perustuu kokonaisvaltaiseen asiakkaan tilanteen kartoitukseen. Terapian tavoitteista, kestosta sekä siinä käytettävistä työskentelytavoista sovitaan aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa.

Neuropsykologisen kuntoutuksen tavoitteena on vähentää neurologisesta vammasta tai sairaudesta aiheutuvaa käytännön haittaa sekä tukea tilanteeseen sopeutumista ja elämänlaatua. Olen työskennellyt neuropsykologina yli kymmenen vuotta. Erityisen perehtynyt olen sekä käytännön kuntoutus- että tieteellisen tutkimustyön puolesta aivovammoihin. Hyödynnän myös neuropsykologisessa kuntoutuksessa psykoterapeuttista osaamista asiakkaan tilanteen mukaan.

Vastaanottoaikani ovat tällä hetkellä pääsääntöisesti päiväaikaan (8-16). Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostilla.