Minna Wäljas

Psykoterapeutti YET (Kela, Valvira)
FT, Neuropsykologian erikoispsykologi
sähköposti: minna.waljas (a) psykoterapiatalo.fi


Olen koulutukseltani filosofian tohtori (FT), neuropsykologian erikoispsykologi (PsL) sekä ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (ylempi erityistaso).

Tarjoan aikuisille ja nuorille lyhyt- ja pitkäkestoista ratkaisukeskeistä yksilöpsykoterapiaa. Työskentelen ratkaisukeskeisestä viitekehyksestä käsin, mutta käytän työssäni myös kognitiivisen käyttäytymisterapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä. Minulle voit varata ajan yksittäisille keskustelukäynneille, psykoterapiaan tai neuropsykologiseen kuntoutukseen. Voit olla yhteydessä sekä neuropsykologista että psykoterapeuttista osaamista edellyttävissä tilanteissa, esimerkiksi muisti- ja keskittymisvaikeuksissa, mielialaongelmissa tai elämän kriiseissä.

Olen työskennellyt yli 20 vuotta erikoissairaanhoidossa aikuisneuropsykologin tehtävissä. Minulle on tärkeää käyttää työssäni tutkittuja menetelmiä ja teen aktiivisesti myös itse tieteellistä tutkimusta. Olen ollut mukana kehittämässä mm. aivovammapotilaiden hoitoa ja kuntoutusta tutkimalla toipumiseen liittyviä tekijöitä. Terapiassa ja kuntoutuksessa kartoitetaan asiakkaan kykyjä ja taitoja, suunnitellaan tavoitteellisesti hyvää tulevaisuutta ja rakennetaan asiakkaan uskoa itseensä selviytyjänä. Työskentely pohjautuu luottamukseen, avoimuuteen ja kunnioitukseen. Terapian tavoitteet suunnitellaan joustavasti yhdessä asiakkaan kanssa.

Vastaanottoni on tällä hetkellä torstai-iltaisin. Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostilla.