Eija Taubert

Kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti YET (Kela, Valvira)
YTM, PsM, psykologi
Psykofyysisen psykoterapian peruskoulutus, EMDR -terapeutti, MBCT -ryhmäohjaaja
Yhteystiedot: puh. 045 8476008
sähköposti: eija.taubert (a) psykoterapiatalo.fi


Työelämässä olen toiminut monenlaisissa tehtävissä erityisesti sosiaali- ja terveysalalla. Psykologin työssä asiakkaitani ovat olleet pääasiassa nuoret ja aikuiset.
Työskentelen psykoterapeuttina ja minulta voi varata aikoja lyhyemmille käyntijaksoille tai pitkään psykoterapiaan. Terapiatyössä pidän tärkeänä hyvän ja tasavertaisen yhteistyösuhteen muodostumista asiakkaan kanssa. Terapiassa tarkastellaan yhdessä asiakkaan kanssa erityisesti hänen tärkeimpiä ihmissuhteitaan lapsuudesta lähtien ja pohditaan niiden vaikutusta ongelmallisten ajattelu-, tunne- ja toimintamallien syntymiseen. Muutokseen pyritään parantuneen itsehavainnoinnin avulla.

Koulutukseni sekä työ- ja elämänkokemukseni myötä minulle on kehittynyt laaja-alainen ymmärrys erilaisista elämän ilmiöistä sekä ihmisistä ja työskentelen mielelläni monenlaisten ihmisten kanssa. Kognitiivis-analyyttinen psykoterapiasuuntaukseni soveltuu laajasti erilaisista mielenterveys- tai ihmissuhdeongelmista kärsiville. Yhteydenotto mieluiten sähköpostilla. Vastaanottoni on Tampereen keskustassa.