Elina Ruohola

Psykoterapeutti (Kela, Valvira),
Kognitiivinen psykoterapia YET
PsM, psykologi
TRO-ohjaaja (Toiminnallisen ryhmätyön ohjaajan koulutus)
Työterveyshuollon koulutusEMDR-terapeutti
Psykofyysisen psykoterapian peruskoulutus
Yhteystiedot:
puh. 045 8865 555
sähköposti: elina.ruohola (a) psykoterapiatalo.fi


Olen yksi Psykoterapiatalon perustajista ja toimin psykologina Psykoterapiatalossa. Työkokemusta minulla on ennen kaikkea terveysasemapsykologin tehtävistä sekä myös työterveyshuollon että kuntoutuksen saralta. Olen tehnyt töitä pääasiassa aikuisten ja nuorten aikuisten kanssa. Työnohjausta olen antanut osana tehtävänkuvaani. Asiakkaiden vaikeudet ovat liittyneet ahdistuksen eri muotoihin, masennukseen, elämäntilanteisiin liittyviin kriiseihin, menetyksiin, traumoihin, työn kuormitukseen ja ihmissuhteisiin.

Jokainen asiakassuhde on minulle arvokas tapahtuma, jossa yhdessä tutkimalla ja jäsentämällä nykyhetken haastavaa tilannetta lisätään ymmärrystä itseen ja elämäntapahtumiinkin. Tämän yhdessä tutkitun ymmärryksen ja koulutuksellisten viitekehysteni tuomien sekä teoreettisen että menetelmällisten keinojen avulla työskennellään pulmallisuuksien helpottumiseksi.
Tule olemassa olevien olojesi kanssa ja työskennellään yhdessä tarpeistasi käsin ja mahdollisuuksien puitteissa tilanteesi kohentumiseksi.